dfghjkl

HETTIES EN CO

Bij grote klussen werk ik samen met bevriende koks. We steken de koppen bij elkaar en dan ontspruit er altijd een passend idee uit ons kookbrein.

Ik, Hettie Geertman, werk al jaren samen met Ingrid Winterink en Marghert Struik. Zowel Ingrid (bus en meer) als Marghert (de kokketiers) hebben een eigen cateringbedrijf.

Met Ingrid vorm ik samen het duo bus en eend.
Vanaf 2008 koken wij voor de band van Joris Linssen: Caramba
Hier is onze samenwerking begonnen. Elk voorjaar, als zij langs de theaters in het land toeren, halen ze, voor vertrek, een drie-gangen-diner af bij onze keukens. Het menu van deze dag is drie dagen van te voren te zien op ons blogspot en kan ook door jou besteld worden via blogspot http://buseneendoptoer.blogspot.com. Op de desbetreffende toerdag kun je het menu van deze dag afhalen uit onze keukens.

De samenwerking is erg inspirerend en zo zijn we op het volgende idee gekomen:
Het
guerrilla diner
Op een bijzondere, geheime plek serveren wij, af en toe, een drie-gangendiner voor 20 gasten. Hiervoor kan iedereen die zich wil laten verrassen opgeven. Data zijn te vinden op ons blog http://buseneendoptoer.blogspot.com

Marghert beschikt over een Finse vuurplaats (buitenkeuken) en een houtoven. Zowel de Finse vuurplaats als houtoven worden op hout gestookt. Voor een volledig verzorgd diner zijn wij dus niet afhankelijk van gas of elektra.
Wij koken al 15 jaar samen voor groepen (trainingsweekenden) en verzorgen bruiloften en feesten op locatie.